Leste en sak om ekteskap …

COLOURBOX3149307.jpg

Jeg tok meg fem minutter for å koble ut hodet fra alt jeg har å gjøre på jobb. Noen ganger det eneste som virker  å nullstille hjernen, for så å starte på nytt. Facebook og nettaviser er tingen for meg. 

DU GIFTER DEG IKKE FOR Å GJØRE DEG SELV LYKKELIG

Var overskriften på et innlegget jeg leste, og ordene fra far til sønn gikk slik:

«Seth, du er ekstremt selvopptatt. Så jeg skal gjøre dette veldig enkelt: Ekteskapet er ikke for deg. Du gifter deg ikke for å gjøre deg selv lykkelig, du gifter deg for å gjøre en annen lykkelig. Mer enn det, ekteskapet ditt er ikke for deg selv, du gifter deg for en familie. Ikke bare for det lovmessige og alt det tøyset der, men for din fremtids barn. Hvem vil du skal hjelpe deg med å oppdra dem? Hvem ønsker du skal påvirke dem? Ekteskapet er ikke for deg. Det handler ikke om deg. Ekteskapet handler om personen du giftet deg med.»

Kilde: sethadamsmith.com

Det er jo ikke lenge siden jeg giftet meg, så ordene klinger godt. Sånn til ettertanke … Les gjerne resten av innlegget her.

Selv holder jeg på med nytt innlegg. Jeg skriver om bondegård, traktor dyr, og oppussing. Lover å poste så snart det er klart. Følg med!

visdom_168935153.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s