PP7 – Rekk opp hånden

Bilde

om du har tante rød på besøk !!!

Jeg strekker hendene så langt opp jeg bare klarer. Kjenner melkesyren presse på. Jeg lener meg bakover på stolen min, og fester blikket i taket. -Tante Rød kom nå nettopp Kjære. Hennes nydelig stemme går som et ekko igjennom hodet mitt. Det kom ikke som en overraskelse, men på dag 38? Jeg skal innrømme det, at jeg hadde litt håp.

Jeg vender blikket ut, og trommer forsiktig på bordplaten … Den andre hånden hviler under haken. -Hmm, Hva nå? Min kjære ligger armene sine rundt meg, og jeg hører hun puster ut. -Jeg elsker deg … hvisker hun. Jeg presser kinnet hennes mot mitt og svarer at – jeg elsker deg også pusen min, for alltid.

Tusen tanker løper igjennom hodet mitt, og jeg vet det gjør det samme hos henne. -Det er på tide vi spør etter litt hjelp … sier hun. Jeg ser på henne, og kjenner øynene mine blir fuktige. Jeg kjenner en utrolig sterk kjærlighet og tilhørighet for denne jenta. Så blander du det med en takknemlighet og respekt. Da er det ikke rart at tårene mine presser på.

Hun ser på meg hva jeg tenker. Det har alltid vært slik. Jeg stryker henne forsiktig, og nikker. Hun holder rundt meg og sier at -vi må lage en plan kjære … Jeg trekker pusten en skikkelig gang før jeg puster langsomt ut … -jeg vet … sier jeg. Jeg smiler til henne og sier at – pp8 elskede, da skal vi gjøre hva vi kan for at det skal gå 🙂 La oss sette fokus mot det…

Solen skinner ute, og varmegradene stiger. Kanskje ettermiddagen og kvelden bringer en aldri så liten date, eller noe annet kjekt 🙂

Husk:
Se positivt framover
tenk med håp i hjertet
husk alltid å drømme
være sterke begge to
kjøpe cola og bind på butikken…

Har du Spotify? Denne sangen hører jeg på nå: http://open.spotify.com/track/4dkkE4055j71VXaKw6Krev

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s