Bleieskift eller skiftenøkkel

 

Tankene flyger avgårde i 1000 kilometer i timen. Prøveperiode nummer 5 er over, og det endelige resultatet lar seg vente på. Jeg kjenner en stemning i kroppen jeg ikke klarer å forklare på få ord. Det er et hint av sorg og skuffelse, men blandet med tro, håp og kjærlighet.

Pp5 begynte vel ganske likt som de andre prøveperioder, og fortsatte over i ventetid som hver gang virker som en uendelighet. Før endelig dagen for testing plutselig ser dagens lys. Litt annerledes var det vel denne gangen, siden vi var innom både sykehus for henne og sædprøve for meg.

Jeg er på jobb i dag, og sitter med ipadn i fanget. Jeg drømmer meg bort til å bytte bort jobbstøy for barneskrik , skitne arbeidsklær for bleieskift, og turnusvakter for nattevåk. Det hadde vært fantastisk. Gud hvor jeg har lyst å bli pappa. Bli noen sin mentor, og kanskje noen sin superhelt ? Jeg lukker øynene noen få sekunder, og smiler for meg selv. Tenk … Om … Det … Nå … Var … Min … Tur …

Tankene veksler hyppig mellom en liten snøsokk, min kjære, og mine to nydelige bonusbarn. Herlighet hvor glad jeg er blitt i disse to smårollingene. Sist, men først og best, min vakre livsledsager … Familie … Min familie. Jeg er bygget for det, jeg lever for dem, og jeg ånder for oss. Nå vil jeg ha en mini, en til på lasset, som fyller den ledige plassen i familien. Enden på spisebordet, siste setet i bilen, plassen i hjertet … Jeg blir ikke mer klar enn dette, det passer så bra det overhodet kan nå …kom kjære lille … Vi tar i mot deg …

Tenk … jeg har den ære av å få dele livet mitt med verdens aller mest fantastiske kvinne. Jeg har alltid drømt om å få føle den store kjærligheten, men aldri hadde jeg trodd det skulle bli slik. Så sterkt så varmt så nakent … ordene elske og føle, har fått en betydning som overgår alt av drømmer og virkelighet. At to mennesker rett og slett smelter sammen som ett … Så ekte så vakkert så intenst

Kalenderen som vi bruker for eggløsning og alt annet av detaljer skriker om at menstruasjonen skal komme i dag. I følge vår egne beregninger kom eggløsningen slik at den ikke skal komme før tidligst i morgen eller torsdag. I går kjøpte jeg med hjem to tester. Den ene brukte vi i går kveld, selv om vi vet det er morgenurin som teller. Selv om hun i går begynte å kjenne symptomene på mensen tidligere på dagen. Uten å være overrasket, så var testen negativ.

Vi sparte den siste testen til i dag morges. Vi våknet og hun tok turen på privaten. Etter få minutter kom hun ut, uten å ha testet. Det fordi mensen var såvidt startet, og da var det ikke noe vits å teste. Vi var enige om det. Utover dagen i dag får jeg plutselig melding om at tante rød ikke oppfører seg slik hun pleier. Blødninger er egentlig ikke startet, pluss litt andre symptomer som ikke stemmer helt. Hva skjer da? Jo klart vi begge starter med å håpe litt til, selv om vi vet sjansene er lik null grunnet negativ test i går, og begynnende blødninger i dag. Så er ikke tante rød kommet til i morgen, blir det å bruke siste testen da.

Vi er kommet til juni, sommer og ferie … Det var såvidt blitt vinter da vi startet å prøve. Det virker som vi har prøvd en evighet, selv om vi begge vet at det har vi ikke gjort. Jeg satser på ny sædprøve innen to uker, og har håp om at den blir bedre, da jeg har sett enkelte forbedringer på den fronten.

Vi gir oss ikke, vi fyller på med godt mot, positivitet, og gir virkelig gass mot pp6. Jeg håper, jeg virkelig håper at det er vår tur nå.

Bleieskift blir foreløpig med tanken, så jeg får avslutte innlegget, og gå tilbake til arbeid. Jeg ser for meg den dagen jeg endelig kan skrive innlegget om positiv test, og ta dere med videre fra befruktning til graviditet til fødsel. Jeg føler vi har vært lenge nok i kapittel 1.

2 kommentarer om “Bleieskift eller skiftenøkkel

    • Takk for det. Jeg føler det gir litt mening i å blogge. At det er personlig, og at jeg samtidig får skrive. Jeg tenker at det må finnes mange der ute som opplever det samme, i mindre og større grad, som gjerne ikke setter ord på det. Da kan det jo være en fin ting å kunne lese om det ?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s