Den lange reisen sitt fjerde stoppested – pp4

20130504-121701.jpg

Lørdagen begynte tidlig for oss begge to. Arbeid på hver vår kant selv om det er helg. Vi bestemte oss for å teste i dag. Vekkeklokken ringte flere ganger, takk Gud for slumring. Når kveldene strekkes ut og natten blir kortet ned er en klokke som fortsetter å vekke deg gull verd.

Vi sammarbeider godt vi to, også om morgenen når begge to skal bli ferdig og klar for en ny dag. Tannpuss og morgenvask går i takt med sekunder og minutter, for her er det ingen tid å miste. Vi slenger oss i bilen for å rekke fram i tide. Vi bestemte oss for å teste i dag.

Halvveis til jobb var det omkjøring. Noe var skjedd, så vi heiv oss på hver vår telefon for å fortelle at vi var underveis, men at det ville ta litt tid. Uforutsette hendelser langs veien. Det er en fin ting at vi kan kjøre samme til jobb. Den ene gangen slipper hun meg av, og den andre gangen motsatt. Det kommer helt an på arbeidstidene den dagen. Vi bestemte oss for å teste i dag.

Først var vi hvor hun jobber, og jeg fikk kaffe og tid til å være litt sammen før rushet var i gang. Like etter var jeg selv i full fart og vips så var vi på hver vår kant. Det kan virke rart, men Gud hvor jeg savner henne. Jeg kjenner det brer seg i absolutt hele kroppen. kjærlighet og savn hånd i hånd. Det er kraftige saker. Vi bestemte oss for å teste i dag.

Plikter, avtaler og oppdrag står for tur før vi ser hverandre igjen. Selv om det bare er snakk om timer så skulle jeg ønske timene ble til sekunder. Jeg har ikke lyst å være borte fra henne. Ikke nå, og ikke i dag som det er helg.

Vi bestemte oss for å teste i dag, men det var det ikke noe grunn til. Alt for tidlig en lørdag, og totalt overivrig, buste tante rød inn døren. Ikke banket hun på, og ikke ga hun en lyd på forhånd. Kom bare hit, hjem til oss, og tok seg til rette. Som om det skulle være den største selvfølge. Hun bryr seg tydeligvis ikke noe om jeg ikke ønsker henne her …

Plutselig var dagen i dag en vanlig lørdag. En litt dum helg, som fylles med jobb og plikter. Været er dårlig. Det regner og blåser mye. Jeg kjenner at jeg gjerne skulle hatt fri, og at det koster meg mer energi å gå på jobb denne helgen etter at «frøken pain in the ass rød» kom syngende inn døren …

Det nærmer seg vår i rekordfart, og før vi vet ordet av det koser vi oss med sommer. Jeg liker den varme lyse årstiden. Jeg liker båtlivet, turer, grilling, ferie og mye mye mer som hører sommeren til.

Riktig god helg alle sammen 🙂

*gone back to work*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s