Blir jeg pappa snart ?

20130428-144631.jpg

Blir jeg pappa snart ?

Vi er i slutten av april, og det nærmer seg tid for å teste med graviditetstester igjen. Jeg kjenner at spenningen ligger å murrer i bakhodet. Hvis jeg tar meg tid til å kjenne på den, presser følelsene seg framover. Jeg prøver så godt jeg kan å la dem være litt i bakhodet, for stress og falske forhåpninger fører ikke noe godt med seg.

Dette er våres fjerde periode hvor vi prøver å få barn. Fire forsøk er ikke lenge, og absolutt ikke noe å klage over. For jeg vet at mange der ute, om ikke de fleste, bruker lenger tid enn det for å få det som dem vil. Men, jeg må få lov å synes at det er kjipt når det ikke har gått vår vei enda. Nå som jeg endelig har funnet den rette å få barn med, og hun er like klar som meg … Eller omvendt. Da er det litt trist at det ikke bare klaffer på første forsøk.

Jeg merker at denne prøveperioden har vært annerledes enn de tre første. Både hos meg og hos min kjære. Vi snakker ikke så mye om det lenger. Vi ligger ikke våkne utover natten og snakker oss inn i drømmer om graviditet fødsler navn og oppvekst. Vi går ikke rundt å leter etter hvert minste tegn på graviditet. Vi lar også forhåpningene ligge lenger bak. Vi stresser ikke, men jeg tror vi håper og tenker mer enn vi viser på utsiden. Kun for å ta hensyn til hverandre slik at vi ikke planter for mye håp.

Jeg spør henne ofte om formen. Jeg tar meg selv i å Google litt når jeg får høre om ting jeg kan koble mot graviditet, og jeg tar meg selv i å plutselig lese på nettet om forskjellige ting som handler om dette. I løpet av de siste dagene har jeg hørt min kjære såvidt nevne noe om en følelse hun har i kroppen, men jeg merker hun dveler litt på det før hun svelger mesteparten. Ikke at jeg tror hun er sikker på graviditet, for det er alt for tidlig, og da hadde hun sagt det. Men at hun føler litt på noe nytt, det tror jeg. Og igjen, så vil hun ikke plante falske forhåpninger hos meg.

Jeg håper iallfall at det blir vår tur nå. Da ville familien vår blitt komplett. Oss fire pluss en liten snøsokk, og alle dyr og fisker vi har under samme tak. Så snart testingen begynner har jeg tenkt å ta dere med «live» igjennom perioden. Så stay tuned for more 🙂

Blir jeg pappa snart ? Jeg håper det.

2 kommentarer om “Blir jeg pappa snart ?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s