jippi jeg har fått en blogg award

reality-blog-award-1Plutselig fant jeg en kommentar fra lammelårtanker om at hun hadde gitt meg en blogg award. Lite visste jeg hva dette var for noe, og måtte spørre flere ganger, selv etter å ha lest på linkene med informasjon. Men gjett om jeg følte meg litt stolt da 🙂

TUSEN TAKK FOR AWARDEN LAMMELÅRTANKER Besøk henne mer enn gjerne på: http://lammelaartanker.wordpress.com

I dette innlegget skal jeg linke flere ganger, og selvfølgelig er det noe som ikke virker ved bruk av link knappen i kontrollpanelet. Så dere får bære over med at alle linkene er synlige i dag.

I følge reglene ( tror jeg ) så skal jeg skrive fem ting om meg selv nå, men jeg lurer fælt på hva det skal være. Det er ikke mye jeg vet om som kan være av interesse for leserene. Men vi prøver.

1. Jeg er fersk i blogging, men liker det veldig godt. Jeg merker at jeg er litt utålmodig til tider, og tar meg selv i å ha både skrivefeil og andre mangler i skriftspråket. Jeg vet jeg må bli flinkere.

2. jeg har lyst å bruke mer bilder på bloggen som jeg tar selv, både av ting og oss mennesker. Men jeg føler at det er for tidlig. Nå som vi er i prøveperioden skriver jeg mye personlig, og tenker at når vi kommer så langt at spiren sitter, da kan jeg åpne litt mer for bilder og annet. Jeg er nemlig glad i foto, og nå som våren er her, skal jeg hente ned speilrefleksen, tørke støvet av den og lade opp batteriet.

3. Blogging og slikt er egentlig en ganske stor kontrast for meg, da jeg jobber i et mannsdominert yrke, hvor biler, verktøy, og skitne klær er vanlig. Mot da nysdusjet og stelt med macbooken ( hysj ) på fanget. Kaffekopp og googling på prøveperioder, skriving av kjærlighetserklæring, og blogging om privatlivet.

4. Når jeg skal se noe på tv, så velger jeg å se grottenveien, amazing race norge, Klaus på kanten, tid for hjem, og nyheter. På spotify er jeg stort sett ikke kresen. Men har mine favoritter som jeg skal ligge ut på bloggen.

5. Jeg føler meg som verdens heldigste mann etter at jeg traff min kjære. Det er først nå jeg virkelig føler at livet har startet. Jeg får lov å elske både henne og barna av hele mitt hjerte, og jeg føler meg elsket tilbake. Følelsen av at vi prøver å skape et liv, kan jeg ikke beskrive med ord.

Jeg har ikke vært så lenge i bloggverden, så jeg velger noen få blogger som jeg anbefaler foreløbig, så kan jeg evt tilføre flere senere.

1. Først ut blir http://www.pappahjerte.no Dette var bloggen som vippet meg over pinnen slik at jeg startet bloggen etter å ha hatt lyst å blogge over lang tid. Jeg fikk både inspirasjon og latterkuler. Jeg synes han er flink.

2. Blir http://www.casakaos.no fordi hun viser en ærlighet mange mammablogger ikke gjør. Hun av få, har en mammablogg som også vi menn kan lese.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s