Livets kokebok : Bolle i ovnen

20130313-112031.jpg

Nå som prøveperiode nummer 3 sakte men sikkert melder sin ankomst, begynner tankene å rulle. Hvis alt går etter planen skal jeg bli far på ordentlig. Jeg vil dette, og hver gang jeg skriver ordet far, føler jeg at det stikker ganske dypt. Jeg kjenner på et spekter av følelser, som en liten eksplosjon.

Jeg ser for meg et lite nøste, hun har kanskje noen trekk som kan minne om meg, men mest av alt ligner hun på min vakre samboer. Det er mye arbeid, men også mye lykke, og jeg tenker på en tekst jeg en gang leste :

» jeg er ikke ute etter et perfekt liv, men jeg ønsker meg en lykkelig framtid »

Det har jo alltid vært slik at ting ikke kommer av seg selv. Det er mye sannhet i det, og siden det ikke finnes en oppskrift på det tenkte jeg å lage starten på livets kokebok her og nå 🙂

Først må vi igjennom et fantastisk forarbeid. Vi trenger litt forskjellige ingredienser og forklaringer. Du kan gjerne vike litt fra oppskriften slik at den blir din egen, men grunnlaget kan godt være det samme.

Hva du trenger.

2 tonn kjærlighet
2 tonn respekt
5 dl humor
5 dl alvor
2 pk forelskelse
2 pk viltre sommerfugler
2 store pk tålmodighet
2 pk trofasthet trygghet og nærhet
2 porsjoner kommunikasjon
1 uendelig stor dæsj med evighet
1 stk ekteskap ( valgfritt men anbefalt )

Slik gjør du det.

Finn frem den største bakebollen du har tilgjengelig. Fyll den med kjærlighet og respekt. Tilsett forsiktig en god dose humor og alvor, og rør godt. Det er viktig å være nøye med blandingen. Slik slipper du misforståelser og misnøye. Når røren er silkemyk tilsetter du forelskelsen og sommerfuglene. Pisk til at du kjenner det kiler i magen. Så fyller du på med tålmodighet. Til slutt strør du over med trofasthet, trygghet og nærhet. Husk å smøre hjerteformen godt med kommunikasjon, før du heller røren forsiktig ned. Ovnen skal stå på ca 37 grader, og formen varmes på midterste rille i ca en og en halv evighet.

Når dette er gjort, går vi over til punkt 2, som er Hvordan » sette bollen i ovnen »

Hva du trenger.

– En mann
– En kvinne
– To sexlyst
– En kopp fantasi ( gjerne mer )
– En side vitenskap ( blomsten og bien er nok )
– En stk form som vi laget i forgje avsnitt

Dette er ingen fasit, for det er mange forskjellige retninger å gå. Lag gjerne din egen vri, men husk det grunnleggende. Det er ganske viktig.

Slik gjør du det.

Server en bit av formen vi laget i del en. La en mann og en kvinne spise hver sin bit. La dette virke over litt tid for å se at de blir samkjørt. La sexlyst og fantasi jobbe side om side. Når det føles riktig, bruk vitenskaps arket, og fjern diverse prevensjonsmidler.

La naturen gå sin gang, og husk at livet er ingen dans på roser. Forhold og familie må pleies over tid. Vær glad for det du har, og ikke ta noe eller noen » for gitt » 🙂

Oppskriften er dedikert til min fantastiske livsledsager, min elskede, som også er min bestevenn.

4 kommentarer om “Livets kokebok : Bolle i ovnen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s