Så kom tante rød på besøk …

1397680-12-1336821441078

Dagen måtte komme, Tunge skritt i grusen utenfor huset. En skingrende stemme, og lyder av tunge kofferter var ikke til å missforstå. Tante rød fant veien atter en gang. Men det var jo i dag testen endelig skulle vise positiv. Jeg tok fem sekunder stillhet » for krig og fred og sånn » før jeg sukket forsiktig. Jeg kjente positiviteten var en nødvendighet og fant den igjen et sted bakerst i hodet. Jeg startet å fokusere på hva vi har lært om kroppen, om testing og syklus. Dette gir oss et bedre utgangspunkt på pp3, vår neste prøve periode. Jeg klemte min kjære og overførte det jeg kunne av dette til henne, og vice versa. Det var ikke en fin melding på morgenkvisten, og det var da andre dag på rad med tull. Under 24 timer tidligere startet hun dagen med en kraftig uvi som resulterte i legebesøk medisiner og smerter. Vi fikk til og med en type antibiotika for gravide og prøvere.

Jeg har vært innom fertil sin nettbutikk, og bestilt en rekke med el og gt tester. Forventer å se dem i posten om bare få dager. Det er greit å ha dem klar, nå som jeg ser det kan ta noen forsøk før forventet resultat. Videre har vi vært flinke med å ta vitaminer og annen helsekost. Pakken på apoteket som heter gravid. Jeg tror at fra nå av går vi over til folat og litt annet hver for seg. Jeg tenker å lese meg opp til hva jeg som mann kan gjøre for å øke sjansene. Alt fra helsekost til klær mat og temperatur. Vi fortsetter med womanlog kalenderen som registrerer syklus el temp vekt antall sex og symptomer. Jeg er klar over, eller rettere sagt, vi er begge klar over at dette kan ta litt tid, og at man ikke skal stresse. Men når man har bestemt seg for noe man vil, så er ikke alltid tålmodigheten like samarbeidsvillig.

Jeg har stått opp for lenge siden, og vi har rukket både husarbeid og en koselig felles frokost. Nå ligger jeg litt på sengen før det er tid for å handle til helgen. Jeg drømmer meg litt bort, og spotify gir meg deilige toner med tilhørende tekst. Jeg må få dele den ene sangen med dere :

Fin sang daddy dance with me

Det er vinterferie for bonusbarna mine, og jeg har fri i følge turnus. Min kjære har tatt dagen fri, så det er deilig å være sammen en dag vi ellers ville vært på forskjellige steder helt til sen ettermiddag. Jeg nyter det ekstra siden jeg har tolvtimers vakter både lørdag og søndag. Jeg ser at begge de små er interessert i aplikasjoner og spill på nettbrett og mobiler, og i den sammenheng har jeg litt tanker og meninger rundt sikkerhet bruk og nettvett. Men det får bli et innlegg under en annen kategori.

Jeg ønsker dere alle en riktig god helg, og det som er igjen av vinterferien.

2 kommentarer om “Så kom tante rød på besøk …

  1. Etter at jeg ved et lykketreff blei gravid (hadde prøvd veldig lenge), leste jeg de svært opplysende ordene til Gro Nylander om dette med å prøve å bli gravid: «Hvis du venter til du har eggløsning, har du ventet for lenge!» Det visste ikke vi, og hadde styrt med eggløsningstester og temperaturmålinger. Det viste seg at «peis på»-metoden var den som fungerte best for oss: Vi peiste på så snart mens nærmet seg slutt, og vips så satt det gitt (i allefall den gangen).

    1. Hei og tusen takk for fin kommentar og gode tips på veien. Kjekt at du tok turen innom. Det sitter jeg pris på 🙂 Jeg skal lese litt slik du skriver. Ha en fortsatt fin mandags kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s