PP2 – Endelig tid for testing igjen ( alt for tidlig )

20130223-122149.jpg

I dag er det lørdag, tidlig opp for å teste. GUD jeg er spent. Det er enda flere dager for tidlig, for tante rød skal ikke komme på besøk før i begynnelsen av neste uke. Men vi bestemte oss for å teste det vi klarer i pp2. Ikke føler vi det er stress, unødvendig, eller noen form for belastning, så vi kjører på 🙂

På pakken fra cb ( clearblue ) er det printet et lite skjema på baksiden som viser at man kan få resultat flere dager før ikm ( forventet ikke forventet mens ) Oddsen er selvfølgelig lav, og det finnes grunner til å ikke teste så tidlig, men vi klarer altså ikke å la det ligge.

Trøtt som et fly stavrer jeg bena på gulvet, og finner såvidt veien til badet uten blindestokk. Glasset og pinnen er klar på disken, for her i huset er det nemlig MEG som er supertesteren 🙂 Stolt og ansvarsbevisst som jeg er, tar jeg oppgaven med knusende ro, men med en aldri så liten alvorlig mine. Tenk om det denne gangen blir et kryss .

Saken er vel den at vi allerede startet testingen for to dager siden, så jeg forventer ikke noe positivt svar i dag. Jeg tenker vi ikke kan få se det før kanskje mandag eller tirsdag. Min kjære teller sekunder mens jeg ser pinnen skifter fra hvit til rosa … Jeg setter hetten på plass igjen og lar den hvile vannrett. Det står jo det på pakken. Jeg åpner skapet på badet, og starter morgenvasken. Ca hvert 5 sekund hviler begge øynene mine på testfeltet, like rolig som en katt som venter på byttet den allerede har sett seg ut. Både meg og min kjære virker tilsynelatende rolig og avbalansert der vi står foran hvert vårt speil, men stillheten, smilet og den løse tonen har sin lille spente frekvens …

Etter noen minutter viser pinnen det samme resultatet som i går, og dagen før der … ingen av oss ble noe overasket, og vi lar dagen fortsette med de daglige gjøremål. Ny dag i morgen, med nye muligheter. Kaffen er klar, og pcen er slått på. Jeg surfer for litt nyheter og nyter at solen har stått opp før meg. Det virker som den har tenkt å bli, og glad er jeg for det.

Mellom linjene på dagens nyheter, og som en ettersmak på hver munnfull kaffe, klarer jeg ikke la være å skimte en aldri så liten tanke om en bitteliten skjønn baby sovende i sin lille seng … så vakker og uskyldig … som ligner på sin mor … Skulle det bli en jente … eller blir det en gutt ? Herregud jeg elsker henne … min kjære 🙂 Aldri noen gang har jeg møtt en kvinne som henne. Det finnes ikke mange slike som henne i denne verden. Og hvem er jeg, som får den ære av å få passe på hjertet hennes ? Hvem er jeg som har fått muligheten til å elske, og bli elsket tilbake av en kvinne så fantastisk ? Jeg er takknemlig for hvert eneste minutt som går.

På vg.no står det at polarisen er godt på vei til å forsvinne, at vi mangler 80 prosent. Følgene av dette er den etterhvert velkjente globale oppvarmingen. Men tross isbjørner med mindre is, og mer åpne hav, så lurer jeg på hvem sine øyne dette lille nøstet vil få ? hvor mange kilo vil hun være under fødselen ? Hvordan vil svangerskapet bli for min kjære, og meg ? Alt jeg har av erfaring på dette området er hva jeg har hørt om, hva jeg har lest, men viktigst av alt, hva jeg har lært, og stadig lærer av min kjære. Jeg tenker å ta dette på strak arm jeg.

Astrid gikk videre i idol denne uken, sammen med Anniken. Jeg er fornøyd med førstnevnte, men jeg tror faktisk at svensken skulle gått videre sammen med henne, selv om Anniken også er flink. Nivået på mange deltagere er lavere i årets utgave av idol. Ikke at jeg skal klage på det, for jeg er langt i fra noe sanger selv. Det er bare noe jeg har lagt merke til. Så hjelper det heller ikke å ha sett litt american idol … Selv synger jeg i dusjen, i bilen på gaten og ellers hvor jeg finner det for godt. Lurer på hva jeg skal synge når og hvis jeg plutselig har en bitte liten baby å synge for ? Det er ikke mange barnesanger jeg husker fra min barndom, men det er da mange fine rolige låter man kan synge. Tror ikke det betyr så mye i begynnelsen at de er på engelsk 🙂

Surfet litt på sengekanten i går, og kom inn på produkter som inneholder hormonforstyrrende stoffer. Alt fra barberskum, såper og sminke. Jeg ble litt nysgjerrig på dette, og lastet faktisk ned en app for det også. Ja jeg har mange unødvendige apper på både nettbrett og mobil. Jeg scannet mange av produktene vi har på badet, og kunne konstantere at ca halvparten av disse inneholder slike stoffer. Les gjerne mer om det her http://www.dinside.no/882164/forbrukeraadet-vil-forby-disse-produktene

Jeg delte da min interesse for dette med naboen i sengen, for det var jo noe å tenke på. Skal man bry seg med dette og ta litt forhåndsregler, eller vil dette gå i kategorien småhysteri ? Jeg vet for lite om dette enda til å ta et standpunkt. Jeg skal lese meg mer opp på dette emnet når jeg først har tid. Når det er snakk om at Norge vil forby stoffer, at naboland allerede har gjort det, og at eu har en hel liste over forbudte stoffer, så tenker jeg at det svarer seg å bli litt opplyst om dette.

Da jeg i en liten periode var en smule » overengasjert » som en hund med nytt gnageben, fikk jeg smake på et spørsmål fra min kjære. Hun lurte på om jeg kom til å bli en sånn pirkete små nevrotisk overbeskyttende pappa under svangerskapet 🙂 Jeg kunne se en klar undrende mine. Jeg måtte flire litt, mens jeg fant ut akkurat hvorfor hun lurte på dette. Klart jeg ville hørt en aldri så liten bjelle hvis vi byttet roller. Men ingen grunn til å trykke på panikk knappen. Jeg liker å lese, lære, å finne ut av ting, men jeg sluker ikke alt av informasjon som en sulten hvalross. Jeg har bena på jorden, og tar ting med knusende ro. Helt til det er grunn for noe annet.

Ny dag i morgen, ny mulighet for positiv test 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s