Historien før prøvetid

03-negativt
Så var vi i gang da … Det nærmer seg eggløsning for andre gang, og dette er bare spennende. Hva som er forskjellen fra første gang til nå ? Jo det er kunnskap, mer kunnskap. Man kan aldri få nok av den type mat for hjernen .

Men først, når og hvordan kom vi oss hit? det er på tide å skrive om … det var en gang 🙂

Meg, Mann rett over de gylne 30 ( les 29 ) treffer kvinnen i sitt liv … Kvinne med stor K … Ingen over og ingen ved siden. Dette vil jeg komme tilbake til ved en senere anledning. Du vil også skjønne det etterhvert.

Etter litt samtaler angående det å få barn, fikk jeg plutselig beskjed om at nå var hun klar, og når eller hvis jeg ble klar, kunne jeg komme til henne for å snakke om det. Fra nå av sto det på meg, uten press uten kvinnelist og uten sure miner ( og ja, du leste riktig ) om det skulle ta måneder eller lenger skulle ikke være negativt, for det var like viktig at jeg var klar for dette, og at jeg ville dette like mye som henne. Vi skulle være to om å få barn. Ikke bare nå, men også for framtiden.

Men hva skjedde da ? Jo tenkeboksen sto for tur. Jeg følte at det virkelig var på tide å gå igjennom dette slik at både jeg og min kjære kunne vite hva jeg føler og tenker om det å skape et liv, det å bli pappa. Jeg brukte tiden framover godt, uten å måtte konsentrere meg grublet jeg over dette mye av tiden jeg var våken. Skape et liv … Bli far … Oppdra et barn … Og alle de aspekter som hører med. Fra tid, forutsetninger, økonomi, positive og negative sider, til erfaringer og annet.

Det tok ikke lange tiden ( synes jeg ) til jeg hadde nådd første etappe, og følte for å oppsummere det hele, slik at jeg kunne lete etter en konklusjon.

Klar for barn. Blir man noen gang helt klar for å få barn på forhånd uten å faktisk vite hva man går til ? Hvis jeg skal gruble over spørsmålet, vil man da ikke bare dvele på det, og ikke komme noen vei ? Jeg valgte å lande på at jeg er såpass klar som jeg overhode kan bli, i en slik situasjon.

Jeg våknet plutselig en dag da jeg var noen år yngre, og var kvitt den følelsen som mange menn sliter med. Nemlig tenk om dama blir gravid. Hva da ??? Jeg våknet med en følelse av ro når jeg så for meg at jeg fikk en liten pode som var min. Jeg hadde tydeligvis drømt noe i de baner den natten. Tiden var langt fra riktig den gangen siden jeg overhode ikke visste hvor den » perfekte » jenta var som jeg kunne tenke meg å dele dette med. Jeg lot tankene om barn flyte ut i intet og fortsatte mitt liv som vanlig, bare vel bevisst om at jeg nå var et steg nærmere å være klar for et barn som skulle komme min vei.

ar123387499089075

Årene gikk og ingenting var forandret da jeg møtte henne … kvinnen i mitt liv. Det skulle etter kort tid vise seg at denne jenta, skulle bli den » perfekte » match for meg og min forskrudde personlighet. Hun er smart intelligent vakker, og har den mest fantastiske personlighet jeg noen gang sett. Hun var mamma hun, allerede da jeg møtte henne, mor til to vakre snille flotte barn. Tiden tiden gikk ( ja jeg hopper litt ) og vi ble sakte men sikkert en ordentlig familie som jeg setter umåtelig stor pris på, som gir meg mye hver dag. Det være seg ting jeg har følt jeg har savnet, og ting jeg overhode ikke visste jeg savnet før jeg fikk oppleve det. Jeg kunne kanskje skrevet en hel side om dette, men det er på tide å komme til poenget.

Jeg kom sent hjem fra jobb en dag i desember, jeg fikk et varmt måltid, en god klem, og en rolig fin kvalitetstid sammen med min kjære på sofaen før sengetid. Det var da jeg fortalte det. At jeg også var klar for dette, bli prøvere, bli far, satse alt på en framtid sammen, familie. Vi snakket masse om dette, og legetime ble ordnet for å fjerne prevensjonen som da plutselig ble et hinder og ikke en trygghet.

 

En kommentar om “Historien før prøvetid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s